קטלוג המוצרים להורדה

התקשרו : 054-7990062


מתכונים


עוגת שוקולד אישית פונדנט

200 גרם שוקולד

200 גרם חמאה

200 גרם סוכר

4 ביצים + 4 חלמונים (ביצה מספר 3)

90 גרם קמח

קורט מלח , מעט תמצית וניל ורום.(לא חייב)

אופן ההכנה: ממסים את השוקולד+החמאה על בן מארי (סיר כפול). מוסיפים את הסוכר לתערובת. כשהכול נמס חוץ מהסוכר מורידים מאש

לאט לאט מוסיפים את הביצים (חשוב לזכור לא לשפוך את כול הביצים- לא רוצים לבשל את הביצים) ולכן כול הזמן נערבב את הביצים והשוקלד.

מוסיפים את הקמח ומעט מלח, לבסוף מוסיפים את הרום או הווניל והמלח כרצונכם כמובן

(לא חייבים). טורפים את כול הבלילה מעט זמן להקפיד שלא יכנס יותר מידי אוויר.

מעבירים לתבניות אשיות ולתנור לחום של 180 מעלות למשך 10-15 דקות או עד הסדק הראשון שנוצר על העוגה.

השוקולד מעודד – סדנאות שוקולד

6