קטלוג המוצרים להורדה

התקשרו : 054-7990062


מתכונים


עוגת הר געש

עוגת הר געש מסדנת השוקולד לילדים (10 מנות)

ככה מכינים את עוגת הר הגעש שאנו מכינים בסדנת השוקולד לילדים,
הכיף הגדול הוא שהילדים יכולים להכין את העוגה הזו בעצמם (בהשגחת ההורים כמובן).

280 גרם שוקולד כהה (70% מוצקי קקאו)
180 גרם חמאה
8 ביצים
275 גרם סוכר
140 גרם קמח

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. משמנים 10 תבניות מאפין גדולות.
3. שוברים את השוקולד וממיסים אותו עם החמאה במיקרו.
4. מערבבים את הביצים עם סוכר וקמח.
5. מקפלים את השוקולד המומס לתערובת.
6. מעבירים את התערובת לתבניות המאפינס.
7. אופים בתנור בין 8-12 דקות, הצד החיצוני צריך להיות אפוי והחלק הפנימי נוזלי.

לאחר שהוצאנו מהתנור מתחילה החגיגה, כל ילד יכול לקשט את עוגת הר הגעש כראות עיניו: סוכריות מתפוצצות, שבבי שוקולד לבן, קצפת, גלידה, סוכר חום.

נשמח לקבל תמונות של היצירות שלכם ולהציג אותם באתר.

dfsdazs