קטלוג המוצרים להורדה

התקשרו : 054-7990062


מאמרי שוקולד


איך שומרים על שוקולד

בארץ חמה כמו שלנו זו שאלה חשובה, שכן ברגע שאנחנו יודעים לשמור על השוקולד מפגעי מזג האוויר אנחנו נהנים משוקולד טעים יותר ובמרקם הרצוי.
ההמלצה העיקרית היא פשוט לאכול את השוקולד ברגע שקונים אותו או מכינים אותו.
מאחר וזה כמובן לא תמיד אפשרי אני רוצה שתדעו איך בכל אופן תשמרו על השוקולד במצבו האופטימלי.

ראשית, את השוקולד צריך לשמור במקום קריר ויבש, חדר ממוזג אוויר נורמלי לספק הגנה ראויה.
במצבים קיצונים אפשר לאחסן את השוקולד במקרר אך לקחת בחשבון שהמרקם והטעם ישתנה עקב הקירור.

יחד עם זאת שימו לב שאתם לא מבצעים תהליך של שינוי טמ"פ חד על בסיס קבוע – זאת אומרת מהמקרר לחום וחזרה.
הימנעו מאור שמש ישיר וכן מתאורה חזקה (כמובן שהכוונה היא לא למספר דקות אלא לשהיה ממושכת של השוקולד בתנאים אלו).

שוקולד בקלות סופג טעמים וריחות אחרים. אז הימנעו לאחסן אותו ליד משהו עם ריח חזק כמו פלסטיק, כימיקלים, תמיסות ניקוי, בשמים או מטהר אוויר או אוכל בעל ריח חזק (אפילו אני לא מסוגל לאכול שוקולד בניחוח בצל או שום).

זיכרו שרטיבות או לחות הם אלו שיוצרים את הנקודות הלבנות על השוקולד – זה לא מזיק לבריאותכם אבל זה מעיד על שוקולד שלא יהיה הכי טעים בעולם.

צריכים להקפיא את השוקולד? זיכרו שניתן לעשות זאת עד חצי שנה בלבד ולאטום את השוקולד בשקית בנוסף לאריזתו המקורית. השאירו את השוקולד בעטיפתו עד שהוא מפשיר.
אבל היי…למה להקפיא שוקולד? אתם לא רוצים להנות ממנו מייד? מקסימום תקנו שוקולד חדש אחר כך.

dsfdsfv